Doe mee aan de Smart Mobility Challenge 2017

bieb

Het principe van de Smart Mobility Challenge is simpel: bedrijven en organisaties sturen hun mobiliteitsvraagstuk in en ontwikkelaars gaan met open data aan de slag om een oplossing te bedenken. Met twee keer €40.000 aan prijzengeld kunnen de oplossingen daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Heb jij oplossingen voor de volgende mobiliteitsvraagstukken?

Je kunt t/m 30 juni jouw oplossing voor mobiliteitsvraagstukken indienen. Er zijn verschillende vragen van opdrachtgevers. Bijvoorbeeld:

  • Veilig Verkeer Nederland is op zoek naar oplossingen voor de veiligste route.
  • Centraal Beheer heeft een vraag over ouderen en mobiliteit.
  • Het Utrecht Science Park wil bereikbaar blijven en is op zoek naar een oplossingen die multi-modaal reizen makkelijker maken.
  • Gemeente Hilversum zoekt mogelijkheden voor fietsparkeren.
  • Bij de Gemeente Woerden draait het om de inzet van elektrische deelauto’s.

Je kunt meedoen door je in te schrijven op een van de vraagstukken of door samen met een opdrachtgever een nieuw initiatief in te dienen als wildcard.

Drie redenen om mee te doen

Je kunt als leverancier binnenkort meedoen en jouw oplossing voor mobiliteitsvraagstukken indienen. Hierom wil je meedoen:

  • Kans op een van de twee opdrachten van €40.000.
  • Direct contact met potentiële opdrachtgevers op het gebied van Smart Mobility (ook als je niet wint, zijn er businesskansen).
  • Exposure van jouw bedrijf via de Smart Mobility Challenge website en andere communicatie-uitingen van organisatoren en partners.

Je kunt meedoen door je in te schrijven op een van de vraagstukken of door samen met een opdrachtgever een nieuw initiatief in te dienen als wildcard.

Organisatie

Na eerdere succesvolle edities organiseren Economic Board Utrecht (EBU), het Ministerie van Economische Zaken en Goedopweg (het samenwerkingsverband tussen overheden en werkgevers om de regio Utrecht bereikbaar te houden) ook dit jaar de Smart Mobility Challenge.

Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Emmy Huiskamp op 20-06-17 https://mobilitymonday.net/challenge

Wil jij op dit bieb-item reageren?

Laatste reacties

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 11 Sustainable cities and communities 13 Climate action 17 Partnerships for the goals