Gratis magazine over Energie Management Systemen (EMS)

bieb

Met trots biedt Van Beek dit gratis kennis- en inspiratie magazine aan. Met informatie over wat EMS / EBS zijn, de wettelijke verplichting en vooral veel inspirerende praktijkvoorbeelden. Het energieakkoord wordt moeizaam gehaald, terwijl besparingen voor het oprapen liggen. Wij voelen het als onze plicht om hierin onze kennis te delen.

Wettelijk verplicht

Vanaf 1 januari 2018 is een energiemanagementsysteem (EMS), voor veel sectoren een wettelijk verplichte maatregel. Een EMS helpt organisaties om energie te besparen en maakt dit aantoonbaar voor het bevoegd gezag (handhaver / toezichthouder).

Van Beek heeft, als pionier in integraal energiemanagement, dit unieke EMS-magazine samengesteld. Dit gratis magazine is aan te vragen door het onderstaande formulier in te vullen.

Alles leren over energiemanagementsystemen?

In het magazine vind je uitleg over wat EMS en een EBS zijn. Je leert wat de wettelijke verplichting inhoudt en krijgt tips over wat een goed EMS is. Laat je inspireren door  de vele praktijkvoorbeelden, waarin je leert hoe andere (bekende) organisaties met succes een EMS inzetten.

Wil je een papieren exemplaar van het magazine ontvangen, vergeet dan niet je adresgegevens in te vullen.

Over Van Beek

Van Beek biedt organisaties 'Grip op energie' door integraal energiemanagement. Onze energieconsultants hebben kennis van organisatie, proces én techniek. Daarnaast biedt Van Beek de mogelijkheid tot het inrichten en beheren van het EMS (energiemanagementsysteem) op maat. Deze unieke combinatie van consultancy en monitoring services vormt dé energieoplossing voor elke organisatie.

Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Nathalie van der Weijde op 17-11-17 vanbeek.com/ontdek-van-beek/blijf-op-de-hoogte/ems-magazine

Wil jij op dit bieb-item reageren?

Laatste reacties

Vraag uw gratis EMS magazine aan en leer alles over energie management systemen.

Initiatiefnemer

Deelnemers