Presskit

bieb

De Klimaatcoalitie is een community voor iedereen die werkt aan klimaatneutrale oplossingen, vraagstukken en ideeën. Met voorbeelden uit de praktijk en door kennis te delen, worden deelnemers geïnspireerd om klimaatneutraal te ondernemen.

In 2050 klimaatneutraal
Leden van de Nederlandse Klimaatcoalitie beloven uiterlijk 2050 klimaatneutraal te ondernemen en ondertekenen hiervoor een Code of Conduct. Samen bouwen we aan een sterke coalitie die laat zien dat klimaatneutraal ondernemen niet alleen goed haalbaar is, maar ook heel rendabel. 

Perskit
Voor de pers en anderen geïnteresseerden is er een speciale perskit met het logo en banners. Voel je vrij om deze in te zetten om meer organisaties aan te laten sluiten bij de Klimaatcoalitie. Hoe meer organisaties meedoen, hoe sneller Nederland klimaatneutraal is.

Banners
Om meer bedrijven, gemeenten, NGO's en andere organisaties op te roepen zich aan te sluiten bij de Klimaatcoalitie en zo samen aan een klimaatneutraal Nederland te werken, zijn speciale banners gemaakt.

Ken jij een organisatie die nog niet meedoet aan de Klimaatcoalitie en die klimaatneutraliteit hoog in het vaandel heeft staan? Maak dan gebruik van een van de banners en roep die organisatie op om mee te doen.

Er zijn banners in twee formaten met verschillende achtergronden.

 

Banner_Nederlandse_Klimaatcoalitie_-_vierkant_molen.png Banner_Nederlandse_Klimaatcoalitie_-_vierkant_molen2.png Banner_Nederlandse_Klimaatcoalitie_-_vierkant_winter.png Banner_Nederlandse_Klimaatcoalitie_-_vierkant_herfst.png Banner_Nederlandse_Klimaatcoalitie_-_verticaal_molen.png Banner_Nederlandse_Klimaatcoalitie_-_verticaal_molen_winter.png Banner_Nederlandse_Klimaatcoalitie_-_verticaal_winter.png Banner_Nederlandse_Klimaatcoalitie_-_verticaal_herfst.png logo_Nederlandse_Klimaatcoalitie.png logo_Nederlandse_Klimaatcoalitie_klein.jpg
Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Laura Moningka op 23-11-15 klimaatcoalitie.nl

Wil jij op dit bieb-item reageren?

Laatste reacties