Greenjobs: job board voor futureproof banen

oplossing

Een Free - Easy - DIY job board voor de futureproof banenmarkt, dat is Greenjobs. Met banen die een positieve impact hebben op mensen zelf en hun omgeving.

Is het je opgevallen dat steeds meer mensen kiezen voor een baan die ertoe doet? En gelijk hebben ze. Werken moet leuk zijn, iets waar je goed in bent en wat bijdraagt aan een betere wereld. Zonder concessies. Greening up your career betekent dat je geen energie meer stopt in je werk. Je haalt het eruit.

Personeelsbestand 

En is dat niet precies waar werkgevers lekker op gaan? Een gelukkig, bekwaam en gemotiveerd personeelsbestand om aan te bouwen? Dus, aan alle ondernemingen die het verschil willen maken: haal toptalent in huis met een mindset op People – Planet – Profit en maak je organisatie duurzaam, succesvol en klaar voor de toekomst. Green up from within!

Greenjobs

Psst.. Wist je dat Greenjobs een plek is waar gelijkgestemde organisaties en werkzoekenden elkaar vinden? Waar bedrijven gratis en ongelimiteerd vacatures kunnen plaatsen. En waar werkzoekenden solliciteren zonder geld uit te geven? Een plek waar werkgevers en werknemers direct met elkaar in contact staan, zonder tussenkomst van lastige en dure recruiters?

Dat Free – Easy – DIY job board bestaat. Noem het een futureproof banenmarkt. Wij noemen het Greenjobs.nl.

Facebook LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Laetitia Nossek op 07-04-17 www.greenjobs.nl

Wil jij op deze oplossing reageren?

Laatste reacties

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 8 Decent work and economic growth