Inloopochtend Maak kennis met Energie Management Systemen EMS

12 december 2017, 10:00 - 12:30. Arnhem, Gratis

evenement
Inloopochtend Maak kennis met Energie Management Systemen EMS

12 december 2017 10:00 - 12:30

Van Beek is gestart met de inloopochtenden om organisaties vrijblijvend te informeren hoe zij met succes energiemanagement en energiemonitoring kunnen inzetten. Elke tweede dinsdag van de maand bent u welkom. Waarom dit nu interessant is voor organisaties? Veel organisaties worden wettelijk verplicht om een energiemanagementsysteem in te zetten.

Van Beek is gestart met deze EMS inloopochtenden om bedrijven meer te leren over het succesvol inzetten van energiemanagement en energiemonitoring. Elke 2de dinsdag van de maand organiseren wij deze inloopochtend.

Waarom Van Beek EMS inloopochtenden organiseert

Steeds meer organisaties worden wettelijk verplicht om een EMS, een energiemanagementsysteem, in te zetten om inzicht te bieden in het energieverbruik en aantoonbaar energiebesparing te realiseren.

In het kader van de intensivering van het Energieakkoord wordt EMS per 1 januari 2018 opgenomen in de erkende maatregelenlijst. Een EMS laat direct zien waar en hoe door een betere afstelling energiebesparing mogelijk is.

Een groot aantal klimaatinstallaties in bestaande gebouwen zijn nu nog niet goed ingesteld. Hier ligt een mooie kans om fors te besparen. Met behulp van een Energie registratie- en Bewaking Systeem (EBS), een onderdeel van een EMS, is het eenvoudig om concrete acties uit te voeren die leiden tot energie- en kostenbesparingen.

Voor wie geldt de verplichte EMS /EBS? Wat betekent deze verplichting voor uw organisatie? Hoe haal je het maximale uit een EMS/EBS? Van Beek helpt organisaties graag om met succes een EMS in te zetten.

Voor wie is de EMS inloopochtend interessant?

Voor organisaties die binnenkort te maken krijgen met de verplichte EMS/EBS. Voor organisaties die het maximale willen halen uit hun EMS en stappen willen maken op het gebied van duurzaamheid. Organisaties die willen starten met EMS. Organisaties die willen weten hoe andere organisaties met succes EMS hebben toegepast. 

Je bent van harte welkom! Onze consultant ontvangt eenieder graag tijdens de EMS inloopochtend.

Aanmelden

Meld u aan via communications@vanbeek.com.

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

Elke tweede dinsdag van de maand bent u welkom bij Van Beek om vrijblijvend kennis te maken met EMS (energiemanagementsystemen).

Initiatiefnemer

Deelnemers