Sluit je aan bij een van de Road to Zero expertgroepen en maak elektrisch rijden groot

19 juni 2018, 13:00 - 18:00. NNTB, Gratis

evenement
Sluit je aan bij een van de Road to Zero expertgroepen en maak elektrisch rijden groot

19 juni 2018 13:00 - 18:00

Voorloper in zakelijk elektrisch rijden? Sluit je dan aan bij de kennissessies van Natuur & Milieu. We zijn op zoek naar deelnemers die een wagenpark hebben van 20+ auto's en zich aan het oriënteren zijn op het verduurzamen van de vloot of hier al mee bezig zijn. Samen zorgen we ervoor dat de transitie naar een volledig elektrisch wagenpark soepel verloopt.

Natuur & Milieu is op zoek naar bedrijven van +200 werknemers met een (lease)wagenpark vanaf twintig voertuigen, die kosteloos willen deelnemen aan georganiseerde bijeenkomsten rondom elektrisch rijden. Met Road to Zero willen wij de transitie naar elektrisch rijden in de zakelijke markt versnellen en dat doen we door met bedrijven en partners te werken aan kennisdeling in expertgroepen. Interessant, interactief en met het oog op de toekomst!

Expertgroepen

In vier bijeenkomsten werk je samen in een expertgroep van vijf tot tien deelnemers aan een specifiek thema. Doel is om aan het eind van 2018 een transitie handleiding op te leveren met praktische handvatten om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen. Iedere expertgroep wordt ondersteund door een kennispartner. Als deelnemer kies je voor één expertgroep waar je gedurende de vier bijeenkomsten aan bijdraagt. Daarnaast hebben de bijeenkomsten ook een plenair programma, waar cases worden gepresenteerd en de voortgang uit de expertgroepen wordt gedeeld met de andere deelnemers. Bekijk de expertgroepen met thema op onze website.

Wat we bieden

Door geheel kosteloos deel te nemen in een expertgroep leer je van andere bedrijven en kennispartners over het elektrificeren van het wagenpark Daarnaast worden de best practices van de deelnemers gedeeld in een groter netwerk van bedrijven. Je krijgt hiermee erkenning als koploper!

Bijeenkomsten

We vragen je commitment om bij de georganiseerde bijeenkomsten die we verspreid over 2018 organiseren aanwezig te zijn. De bijeenkomsten zijn gepland op:

  • Kick off heeft inmiddels plaatsgevonden op 13 april bij Royal Haskoning DHV te Amersfoort
  • Dinsdag 19 juni 13:00 – 18:00 ANWB Hoofdkantoor te Den Haag
  • Donderdag 13 september 13:00 – 18:00 Locatie nader te bepalen
  • Woensdag 28 november 10:00 – 18:00 Locatie nader te bepalen

Heb je interesse? Meld je dan nu aan.

Facebook Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Janneke Doorenbosch op 24-05-18 natuurenmilieu.nl

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties

Met Road to Zero wil Natuur & Milieu samen met koplopers in de zakelijke markt de transitie naar elektrisch rijden versnellen. Doe mee!

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 13 Climate action 17 Partnerships for the goals