BIOnyx maakt 100% biologische schoonmaakmiddelen

oplossing

Dagelijks gebruiken en verspillen we miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, die onnodig in ons afvalwater terechtkomen. Met de natuurlijke, 100% biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Het verhaal achter BIOnyx

Volgens BIOnyx gaat hoge kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling gaan uitstekend samen. Onze oprichter Arnout ontdekte dit tijdens een project in Zuid-Afrika, waar hij langdurig samenwerkte met lokale & regionale ondernemers. Terug in Nederland werkte hij bij een reinigingsbedrijf waar het onmogelijk was om zonder veiligheidskleding met schoonmaakmiddelen te werken. Zo kwam hij op het idee om 100% biologisch en afbreekbare schoonmaakmiddelen te ontwikkelen. Met natuurlijke ingrediënten en niet genetisch gemanipuleerd. Veilig maakt voor mens en dier.

Hoogwaardig biologisch alternatief

Onze schoonmaakmiddelen bevatten geen chemische conserveringsmiddelen en/of bestanddelen. Als wij met elkaar al een groot gedeelte van de miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen die we per dag gebruiken, om deze drastisch te reduceren, zal dit een gigantische impact hebben op ons milieu. Wij leveren een groot assortiment aan producten voor zowel Binnen als Buiten gebruik, o.a.:

Vragen, suggesties, opmerkingen?

Wij horen graag van je! Hier vind je onze contactgegevens.

Facebook LinkedIn™ Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Arnout Noteboom op 09-02-18

Wil jij op deze oplossing reageren?

Laatste reacties

Met de natuurlijke, 100% biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles, zonder chemicaliën. Hoge kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling gaan uitstekend samen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 12 Responsible consumption and production