Kosteloze Quick Scan Groen rijden

oplossing

Het doel van Kyotolease is Nederland te vergroenen door bedrijven te motiveren over te stappen op groene auto’s en bussen (Elektrisch, Groengas, Hybride, etc.). Al onze auto’s zijn gefinancierd via de Triodos Bank en onze bedrijfsvoering is groen ingericht.

De voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch (auto)rijden staat volop in de belangstelling. Logisch: het biedt enorm veel (fiscale) voordelen. Een aantal voordelen op een rij:

  • Belastingvoordelen

  • Beter voor het milieu

  • Fossiele brandstoffen zijn eindig en worden steeds schaarser

  • Stroom kun je zelf opwekken

  • De ontwikkeling van groen rijden gaat hard. Zo duurt het opladen steeds korter en wordt de actieradius juist steeds groter

Welke vorm past bij jou?

Wil je weten welke vorm van groen rijden bij jou of je wagenpark past? Laat een Kyoto Quickscan uitvoeren en wij bieden geheel gratis een passend advies.

Twitter Facebook
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Niels Braamse op 26-06-17 kyotolease.nl/contact

Wil jij op deze oplossing reageren?

Laatste reacties

06 jul 2017
Reactie van Tinus

Voor de volgende en zeer belangrijke stap, een werkbus met elektrische aandrijving.
Helaas zit ik ook als duurzame eenmanszaak bedrijf nog vast aan een diesel bus. Maar toch een oplossing willend heb ik gekozen voor een oudere en dus honderden kilo's lichtere en daardoor zuinigere versie. Uiteraard al tijden op zoek naar een geschikte echt duurzame vervanger voor de brandstof. Die is er nu ook en komt beschikbaar na een duurtest die uiterst succesvol wordt. Hierdoor wordt het ook financieel aantrekkelijker om even door te blijven rijden met de oude diesel en toch 70-80% minder uitstoot te genereren! Duurzamer dan een hybride dus. Met doorzettingsvermogen vermogen komen we er echt wel. En ja, airco zonder chemische of brandbare koudemiddelen! Maar ook als efficiënte warmtepomp, gevuld met koolzuurgas! Net als de warmtepompen die ik in huizen plaatst ter vervanging van gasgestookte ketels.. Die zal ik graag klimaatneutraal installeren.. Binnenkort kom ik al een heel eind, zelfs met gebruik van oude diesels...

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 13 Climate action