Wilde Wand vergroent werkplekken met circulaire roomdividers

oplossing

We werken fijner in een natuurlijke omgeving. Het belang daarvan wordt steeds duidelijker. Dit komt samen in de Wilde Wand: een mobiele groene roomdivider die de kantoortuin tot leven brengt. Circulair ontwerp, minimaal onderhoud en maximaal aantal planten.

Duurzaam Dutch Design

Sinds een half jaar houden wij ons volledig bezig met de vraag hoe we op een duurzame manier werkplekken kunnen vergroenen. Want we werken fijner in een natuurlijke omgeving. Hier komt ook steeds meer aandacht voor. Dit komt samen in de Wilde Wand: een mobiele groene roomdivider die direct een prettig werkklimaat schept. 100% Duurzaam Dutch Design, 72 luchtzuiverende planten en 4 zwenkwielen voor ultieme flexibiliteit.

Ontworpen met gebruikers

Afgelopen maanden hebben we prototypes van de Wilde Wand gepilot bij onder andere Knab, aanmelder.nl en de Gemeente Leiden. Met de feedback van werknemers op de werkvloer en facility managers, zijn we tot een nieuw ontwerp gekomen. Dit ontwerp biedt (nog) meer functionaliteit (zoals whiteboards) en branding. 

Wilde Wand in het kort:

  • Luchtzuiverend
  • Geluidsdempend
  • Stressverlagend
  • Functioneel
  • Circulair Nederlands product

Planning en levering

Op dit moment bevindt de Wilde Wand zich in de laatste fase van het ontwikkelingstraject. In maart wordt de Wilde Wand in productie genomen in Nederland. 

Wil jij met jouw organisatie circulair inkopen en de kantoortuin vergroenen? Is jouw organisatie een van onze launching customers? Neem dan contact met mij op op +31 6 41656876, michelle@wildewand.nl en neem een kijkje op onze website.

Facebook LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Michelle Stede op 17-01-18 www.wildewand.nl

Wil jij op deze oplossing reageren?

Laatste reacties

We werken fijner in een natuurlijke omgeving. De Wilde Wand draagt dit uit met een circulair ontwerp, minimaal onderhoud en maximaal aantal planten.

Initiatiefnemer

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 12 Responsible consumption and production