Wilde Wand vergroent werkplekken met circulaire roomdividers

oplossing

We zijn creatiever en productiever in een natuurlijke omgeving. Het belang daarvan wordt steeds duidelijker. Dit komt samen in de Wilde Wand: een mobiele groene roomdivider die de kantoortuin tot leven brengt. Circulair ontwerp, minimaal onderhoud en maximaal aantal planten.

Duurzaam Dutch Design

Wij houden ons bezig met het op een duurzame manier vergroenen van de werkplekken. Want mensen werken fijner in een natuurlijke omgeving. Dit wordt met steeds meer onderzoek onderbouwd.

De Wilde Wand is de oplossing voor verschillende uitdagingen van de kantoortuin: binnenklimaat (luchtvochtigheid, CO2-niveau en vluchtige stoffen), akoestiek en een mobiele groene roomdivider die direct een prettig werkklimaat schept. 100% Duurzaam Dutch Design, 72 luchtzuiverende planten en vier zwenkwielen voor ultieme flexibiliteit.

Ontworpen met gebruikers

Eind 2017 zijn er prototypes van de Wilde Wand gepilot bij onder andere Knab, aanmelder.nl en Gemeente Leiden. Met de feedback van werknemers op de werkvloer en facility managers, is het nieuwe ontwerp tot stand gekomen. Dit ontwerp biedt meer functionaliteiten, zoals zoals whiteboard, of kastdelen.

Wilde Wand in het kort:

  • Luchtzuiverend
  • Geluidsdempend
  • Stressverlagend
  • Functioneel
  • Circulair Nederlands product

Planning en levering

Op dit moment is de Wilde Wand in productie. Vanaf juni 2018 is de Wilde Wand beschikbaar om jouw kantoor te vergroenen.

Wil jij met jouw organisatie circulair inkopen? Is jouw organisatie een van onze launching customers. Neem dan contact op via +31 6 41656876 of michelle@wildewand.nl en neem een kijkje op onze website.

Facebook LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Michelle Stede op 17-01-18 wildewand.nl

Wil jij op deze oplossing reageren?

Laatste reacties

We werken fijner in een natuurlijke omgeving. De Wilde Wand draagt dit uit met een circulair ontwerp, minimaal onderhoud en maximaal aantal planten.

Initiatiefnemer

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 12 Responsible consumption and production