Energieplatform Ellyn zoekt afnemers en producenten van duurzame energie

uitdaging

Ellyn is het nieuwe peer-to-peer energieplatform van Essent dat bedrijven en eigenaren van wind- en zonneparken lokaal en aantoonbaar aan elkaar verbindt. Via Ellyn kunnen ondernemers zien welk park de energie levert die zij gebruiken. Eigenaren van zonne- en windparken zien op hun beurt waar hun stroom naartoe gaat.

Ellyn is voor het platform op zoek naar afnemers (grootverbruikers) en producenten van duurzame energie. We willen vraag- en aanbod van elektriciteit beter op elkaar af kunnen stemmen. Ga jij met ons de uitdaging aan om energieverbruik zoveel mogelijk lokaal en duurzaam te sourcen? Samen gaan we voor 100% lokaal en duurzaam!

Meedoen

Heb jij lokale en duurzame ambities met jouw bedrijf, een grootverbruiksaansluiting van meer dan 3x80A en heb je de mogelijkheid om per 01-01-2018 van energiecontract te wisselen? Twijfel niet en neem direct contact op met ons via info@ellyn.nl.

Voorgestelde oplossingen (0)

Facebook Twitter LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Thomas Toussaint op 16-10-17 ellyn.nl

Wil jij op deze uitdaging reageren?

Laatste reacties

Ellyn is het nieuwe peer-to-peer energieplatform van Essent dat bedrijven en eigenaren van wind- en zonneparken lokaal en aantoonbaar aan elkaar verbindt. Ga met ons de uitdaging aan!

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 7 Affordable and clean energy 8 Decent work and economic growth 13 Climate action 17 Partnerships for the goals