Partners gezocht voor het Footprint Festival op het strand

uitdaging

Het Footprint Festival (12 & 13 augustus) is een bijzonder festival. Bezoekers komen op een originele en effectieve manier kennis maken met bewustzijn en duurzaamheid. Hierdoor maken wij deel uit van de Haagse ambitie om in 2020 Klimaatneutraal te zijn. Ben jij onze partner die mee profiteert in de PR die wij veroorzaken en doelgroep die wij bereiken?

Footprint Festival

Wat is er nou lekkerder dan met je blote voetjes dansen op fijne deuntjes met de zee voor je snufferd? Ondertussen meedoen aan leuke workshops, intieme wandelingen en leerzame activiteiten. Dat gebeurt er op het Footprint Festival! Van wildplukken tot acroyoga en van muziek tot een heuse trashdate.

Bijzondere locatie

Op 12 en 13 augustus is het Footprint Festival op het Zuiderstrand. Het festival vind plaats bij Pier 32. Dit strandpaviljoen heeft het internationale keurmerk Green Key. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

Word jij onze partner?

Op deze sfeer komen mensen af die om de wereld geven. Wij creëren met het Footprint Festival het platform, waarbij onze bezoekers op een originele en effectieve manier kennis maken met bewustzijn en duurzaamheid. Hierdoor maken wij deel uit van de Haagse ambitie om in 2020 Klimaatneutraal te zijn. Ben jij onze partner die mee profiteert in de PR die wij veroorzaken en doelgroep die wij bereiken? Neem dan vooral contact met ons op! Onder andere Unicef, Likeu2 en Hack the Planet zijn je al voorgegaan..

 

Voorgestelde oplossingen (0)

Facebook
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Marco Kool op 18-07-17 footprintfestival.nl

Wil jij op deze uitdaging reageren?

Laatste reacties

Duurzaam saai? Spiritueel zweverig? Dat was vroeger. Nu is de nieuwe tijd! Groen is het nieuwe zwart, yoga de nieuwe fitness.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 13 Climate action