Smaackmakers zoekt cateraars van de toekomst

uitdaging

Bedrijfscatering kan veel duurzamer. Ben jij een innovatieve cateraar die verder denkt dan keurmerken, lokaal en seizoensgebonden? Laat het ons weten. Smaackmakers zoekt cateraars met innovatieve ideeën over de toekomst van catering.

Hoe zou bedrijfscatering eruit moeten zien om écht duurzaam te zijn en gasten te stimuleren gezondere en duurzamere keuzes te maken? Daar hebben wij een visie op en we zoeken cateraars die deze visie delen én aanvullen! Circulair, meer plantaardig en minder dierlijk, innovatief, gezond, anders serveren en verpakkingsbewust, de beste zero waste ideeën en vers als uitgangspunt, al deze aspecten komen kijken bij de catering van de toekomst.

From scratch

We hebben met verschillende bedrijven stappen gezet om de bedrijfscatering te verduurzamen, cateringmedewerkers op te leiden en gasten te verleiden richting duurzamere en gezondere keuzes. Maar nu hebben we de kans om een concept op te zetten 'from scratch' en uiteraard willen we dit samen doen met die partijen die met net zoveel energie willen werken aan een futureproof, inspirerend cateringconcept!

Oproep

Ben jij cateraar of heb jij producten of diensten die aansluiten op futureproof catering? Laat van je horen. We zoeken:

  • Hyper innovatieve cateraars die duurzaamheid als uitgangspunt kiezen, de ambitie hebben om te groeien en die het tof lijken om samen met een grote cateringpartner aan de slag te gaan om een duurzaam bedrijfscateringconcept neer te zetten.
  • Een grote cateraar die zijn strepen in het vak (bedrijfscatering) verdiend heeft en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft en dolgraag wil zoeken naar innovatieve manieren om verdere invulling en uitbreiding te geven aan haar duurzaamheidsambities
  • Leveranciers van producten en diensten die helemaal gebaseerd zijn op de circulaire economie en een duurzame toekomst. Van coöperaties om zoveel mogelijk versproducten direct van de boeren te kopen, tot nieuwe plantaardige producten. En van specialisten in nudgen richting gezond gedrag en voedselverspilling, tot aan wormenhotel-experts!

Wij willen graag samenwerken aan deze voorbeeldcase en successen uitrollen naar locaties verspreid over Nederland. Neem contact met ons op of laat een reactie achter onder dit item.

Facebook Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Natascha Kooiman op 17-11-17 www.smaackmakers.nl

Wil jij op deze uitdaging reageren?

Laatste reacties

15 dec
Reactie van Maartje

Ik ben geen cateraar anders zou ik meteen met jullie gaan praten. Maar ik ken er wel 2 niet heel groot maar zal ze contact laten opnemen met jullie.
Heel veel succes!

01 dec
Reactie van Afra

Hi Natascha, ken je deze website trouwens al: http://www.nowastenetwork.nl/nieuws-2/. Staan ook wat interessante verhalen/nieuwsberichten op die je misschien verder kunnen helpen! Grz, Afra