United Economy zoekt partner in energieadvies voor woningen

uitdaging

United Economy is een netwerk van ondernemers die samen bouwen aan een sociale, duurzame en veerkrachtige economie. We doen zaken met elkaar met ons eigen onderlinge ruilmiddel, de United. Voor (één van) onze leden komen we graag in contact met een bedrijf dat mee wil doen aan United Economy en energieadvies voor woningen kan leveren.

Een deel van de ondernemers vindt dat waardecreatie centraal zou moeten staan in de economie. Dit staat alleen op gespannen voet met de werking van het huidige systeem. Het initiatief United Economy is er voor ondernemers die zélf leiderschap willen tonen. Binnen ons netwerk maken we gebruik van ons eigen onderlinge betaalmiddel, de United, en bedenken we nieuwe spelregels om samen naar een duurzamere, veerkrachtige economie te werken.

Deelnemers

United Economy is een coöperatie. De deelnemers zijn gezamenlijk eigenaar. Bedrijven die meedoen met United Economy zijn, onder andere, Antropia, Koffiebranderij Peeze, Diabolo ICT, Kyotolease en Triodos Bank.

Uniteds uitgeven

Deelnemers kunnen Uniteds uitgeven bij de aangesloten bedrijven en bij nieuw te werven bedrijven. Ook kiezen we soms voor de oplossing om euro's en Uniteds onderling met elkaar ruilen, bijvoorbeeld als het ene lid te veel en het andere te weinig Uniteds heeft.

Ben jij een bedrijf dat mee wil doen aan United Economy en energieadvies voor woningen kan leveren? Laat het ons weten in een reactie onder dit item of surf naar onze website.

Voorgestelde oplossingen (0)

Twitter Facebook LinkedIn™
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Heidi Leenaarts op 25-09-17 unitedeconomy.nl

Wil jij op deze uitdaging reageren?

Laatste reacties

20 dec 2017
Reactie van Heidi

Dag Iris,

Het gaat bij deze vraag echt om (integraal) advies en niet om het leveren van energie. Overigens is dit een vraag van een van onze leden, maar ik hoor niets meer over deze vraag. Volgens mij heeft ze het al anders opgelost. Ik ga proberen of ik de post kan verwijderen. Als mij dat niet lukt, wil jij hem dan misschien verwijderen?
Hartelijke groet, Heidi Leenaarts

14 dec 2017
Reactie van Iris Carolina

Is Greenchoice, Qurrent, Pure Energie of VandeBron een optie voor jullie? Laat ons weten als we je in contact kunnen brengen!

Wij zoeken voor één van hun leden een partij die energieadvies voor woningen kan leveren en mee wil doen aan het onderling handelen in Uniteds.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 17 Partnerships for the goals