Word partner van Energy Challenges op scholen in de regio Utrecht

bieb

We zijn in Nederland op weg naar een nieuw energiesysteem van duurzaam en lokaal opgewekte energie: de energietransitie. Dat vraagt niet alleen van ons om een bewuste omgang met energie, maar ook een betrokken toekomstige generatie die thuis is in de snel veranderende wereld van energie(techniek).

Energy Challenge

De Energy Challenge is een scholenwedstrijd waarbij leerlingen leren over duurzaamheid en zelf een energiebesparingscampagne opzetten op hun eigen school. Leerlingen worden gecoacht om hun eigen creativiteit en enthousiasme te gebruiken bij het bedenken en uitvoeren van hun plannen. In januari gaat de tweede editie van start, met in de regio Utrecht maar liefst elf basis- en middelbare scholen.

Investeren in toekomst

Energy Challenges biedt de kans om samen te werken aan een duurzame toekomst en deelnemers te enthousiasmeren over het onderwerp energie. Wij investeren in de toekomst door:

  • Klimaatbewustzijn te ontwikkelen.
  • Kennis over energie te vergroten.
  • Enthousiasme rondom energie en techniek te bevorderen.

Word jij onze partner in de ontketening voor duurzaamheid? Doe mee én denk mee in het spel rondom kennis, innovatie, techniek en advies. Help scholen een handje om hun energievoorziening op pijl te krijgen en te houden. Lees hier de partnermogelijkheden.

Kick-off evenement

Denk je erover om partner te worden? Dan ben je van harte welkom op ons kick-off evenement. Zet 23 januari alvast in de agenda en meld je hier aan.

Partnerplan Energy Challenges 2018
Facebook Twitter
Twitter LinkedIn™ Facebook Google+
Geschreven door Patrick van der Hofstad op 19-12-17 http://energychallenges.nl

Wil jij op dit bieb-item reageren?

Laatste reacties

Enthousiasmeer samen met de Energy Challenges scholieren over het onderwerp energie.

Initiatiefnemer

Relevante Global Goals for Sustainable Development

Bijdragen aan een Futureproof bedrijfsleven door: 7 Affordable and clean energy 13 Climate action 17 Partnerships for the goals