VNO-NCW Netwerk Groene Groeiers: Masterclass Toegang tot kapitaal

28 juni 2017, 12:30 - 19:00. Rottterdam, € 00,00

evenement
VNO-NCW Netwerk Groene Groeiers: Masterclass Toegang tot kapitaal

28 juni 2017 12:30 - 19:00

Groeistappen voor je groene ambities en geld zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe vind je de weg in de wildernis van opties? Hoe denken, kijken en handelen financiers en investeerders? En welke stappen moet je wanneer zetten? Graag nodigen wij jou als groene groeier uit voor de Masterclass ‘Toegang tot kapitaal’ op 28 juni in BlueCity te Rotterdam.

Om inspiratie en kennis op te doen hoe je groeipotentieel financieel waar kan maken. En andere duurzame innovatieve ondernemers te ontmoeten die misschien net een stap verder zijn dan jij.

Slim groeikapitaal ophalen in de praktijk

Jeroen Cremers en Twan Smetsers, managing partners van ScaleUp Capital, nemen je mee in de wereld van slim groeikapitaal ophalen en in control blijven met je onderneming. Zij nemen ondernemersambities als vertrekpunt en gaan echt praktisch aan de slag. Met aandacht voor nieuwe financieringsvormen en een live case met een groeiondernemer.

Spiegelen vanuit de investeerderskant

Francis Quint, hoofd InnovationQuarter Capital bij InnovationQuarter, en Jeroen van Muiswinkel, Sustainable Business Developer bij Rabobank Nederland, spiegelen jou vanuit de groene investeerderskant. Beiden geven prikkelende inleidingen over groeikracht en de inzet van vreemd vermogen en risicodragend kapitaal.

Kijkje achter de schermen van BlueCity

Ook aan bod komt de waardecreatie en het business- en verdienmodel van gastheer BlueCity - voorbeeldstad voor de circulaire economie - met het persoonlijke ondernemerschaps-verhaal van Mark Slegers, één van de initiatiefnemers van BlueCity en RotterZwam.

Aanmelden

Je kunt jezelf (en eventueel je introducé) aan- of afmelden door een mail te sturen naar groenegroeiers@vno-ncwwest.nl. Er is plaats voormaximaal 35 deelnemers. Inschrijving geschiedt in volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen.

Graag tot ziens op 28 juni!

Aangeboden door: VNO-NCW West, ScaleUp Capital, InnovationQuarter, Rabobank en BlueCity

Wil jij op dit event reageren?

Laatste reacties